Επικοινωνήστε για το πακέτο Ιπποκράτης

και συζητήστε με έναν από τους ειδικούς μας.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι για να δημιουργηθεί κάτι φανταστικό απαιτείται εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και καλή επικοινωνία. Αν θέλετε να συνεργαστούμε στο επόμενο project σας, θα χαρούμε να μας πείτε περισσότερα.

Πώς θα αναδείξετε το ιατρείο σας στον σημερινό ανταγωνιστικό χώρο;

Παρουσίαση του βασικού πλάνου για το ιατρικό marketing Ιπποκράτης

Είναι πρακτικό να ξέρετε τις digital marketing τιμές, αλλά επίσης να ξέρετε τί πρέπει να περιμένετε από κάθε πλάνο που επιλέγετε. Στον σημερινό χώρο που ευρύτερα ονομάζουμε ιατρικό marketing όλα είναι ρευστά και προσαρμόσιμα και ανάλογα την περίπτωση…. ή μήπως όχι;

Υπηρεσίες digital marketing είναι μετρημένες, αξιολογημένες και εφαρμόσιμες. Στα χρόνια εμπειρίας μας έχουμε κάνει τουλάχιστον εκατοντάδες ιστοσελίδες, περισσότερα προφίλ σε social, άλλες τόσες καμπάνιες, εικαστικά, video και πάει λέγοντας. Ξέρουμε πόση ώρα θα πάρει για να φτιαχτεί, πώς να υπολογίζουμε τις ανεξάρτητες παραμέτρους και τί να κάνουμε για να έχουμε την καλύτερη απόδοση με το που αρχίζουμε να ασχολούμαστε με την κάθε εργασία.

Έτσι τα καταγράψαμε, τα κοστολογήσαμε, αφήσαμε ότι πραγματικά δουλεύει 100% και δομήσαμε το βασικό πλάνο για κάθε επαγγελματία υγείας που είτε δεν έχει κάνει μέχρι τώρα κάτι σε σχέση με το ιατρικό marketing, είτε έχει ασχοληθεί μόνο με ένα κομμάτι και άρα δεν έχει την απόδοση που θέλει, είτε έχει κάνει σκόρπιες digital marketing ενέργειες χωρίς οργάνωση και σύνδεση.

lekasborer Ιατρικό Digital Marketing | Βασικό πακέτο
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΕΚΑΣ
Νευροχειρουργός - Ειδικός CyberKnife

“Η συνεργασία μας είναι άριστη και υποδειγματική και συνέβαλε σημαντικά στην προσοδοφόρα πορεία και ανάπτυξη της εταιρίας.”

Σε ποιους απευθύνεται

Στους επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων
null

Πρωτοεμφανιζόμενους

null

Ιατροί κλινικών ή πολυιατρείων

null

Έχουν κάνει λίγο απ'όλα

Τί θα πετύχεται

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί ανταγωνιστές σας σας ξεπερνούν, χρόνο με το χρόνο; Είναι επειδή έχουν μάθει-συχνά μέσω δοκιμών και σφαλμάτων—ποιες στρατηγικές και τεχνικές έχουν απόδοση στον χώρο σας. Με βάση μια δεκαετία έρευνας σε ιατρικές επιχειρήσεις υψηλής ανάπτυξης, η ορατή εταιρεία μετατρέπει αυτή τη σοφία σε ένα ισχυρό, επαναλαμβανόμενο πρόγραμμα που μπορεί να εφαρμόσει οποιαδήποτε επιχείρηση. Έτσι μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε σαν ηγέτης της αγοράς.

Ιατρικό Digital Marketing | Βασικό πακέτο
ipokr 3 Ιατρικό Digital Marketing | Βασικό πακέτο

Όταν ξεκινάμε ή το ποσό που διαθέτουμε είναι περιορισμένο θέλουμε σίγουρα αποτελέσματα. Καταγράψαμε τί δουλεύει 100% στο ιατρικό digital marketing, το αναλύσαμε σε βήματα και το φτιάξαμε σε ένα πακέτο που θα σας κάνει να πιστέψετε ότι το digital έχει νόημα. Ιδανικό για αυτούς που τώρα ξεκινάνε ή που έχουν κάνει σκόρπιες ενέργειες χωρίς στόχο και απόδοση.

Product Brand: Πακέτο Ιπποκράτης

Product Currency:

Product Price: 300

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5