Η εταιρεία μας ασχολείται με το ιατρικό marketing πάνω από μία δεκαετία

Αναδείξτε την Πρακτική, την Επιχείρηση ή τον Χώρο σας

Η εμπειρία τόσων χρόνων μας επέτρεψε να αντιληφθούμε τις ιδιαιτερότητες και τις ξεχωριστές απαιτήσεις που φέρει ο χώρος, και για τον λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει μια εξειδικευμένη ομάδα, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τον ιατρικό, φαρμακευτικό και παραϊατρικό κλάδο. Τα επιτυχημένα αποτελέσματα που προσφέρουμε σε πελάτες μας, που προέρχονται από πληθώρα κλάδων, προκύπτουν από δοκιμασμένες μεθόδους, καινοτόμες ιδέες και μελετημένες τακτικές.

Τα 10+ έτη εμπειρίας μας, μας επιτρέπει να τις προσαρμόζουμε κατά το δοκούν ώστε να συνάδουν με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις όχι μόνο του ιατρικού marketing, αλλά και του κάθε πελάτη ξεχωριστά, αποφέροντας άρτια αποτελέσματα. Από γιατρούς, νοσοκομειακές μονάδες, ιατρικούς οργανισμούς, μέχρι νοσοκομεία και παραϊατρικές επιχειρήσεις, δημιουργούμε μια υποδειγματική διαδικτυακή παρουσία με κατάλληλο και αξιόπιστο περιεχόμενο, το οποίο οδηγεί τους πελάτες μας στην εδραίωση του ονόματός τους στον χώρο, στην ανάδειξη της πρακτικής τους και στην αποκόμιση περισσότερων πελατών.

marketing υγείας

Μεγάλο Δίκτυο Συνεργατών

Προϊόν της ενσωμάτωσής μας στην ευρωπαϊκής εμβέλειας εταιρεία Melathron OU.

Μετά από την πολυετή παρουσία μας στο χώρου του marketing έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο και σταθερο δίκτυο συνεργατών, με βάση το οποίο παρέχουμε στους πελάτες μας μια διαδικτυακή παρουσία υψηλών προδιαγραφών. Η τεχνογνωσία και οι υπηρεσίες μας έχουν ευρύ χαρακτήρα, προσφέροντας παράλληλα μεγάλη εξειδίκευση σε κάθε ξεχωριστό κλάδο. Αυτό γίνεται προφανές στο portfolio μας, το οποίο περιέχει πάνω από 4000 ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει, πληθώρα media partners, εκτενές πελατολόγιο και μεγάλη ποικιλία infoportals.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Ο στόχος μας ως εταιρεία marketing είναι η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών marketing που θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να προωθήσουν όλο το εύρος των υπηρεσιών τους και να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους υπάρχοντες αλλά και νέους ασθενείς.

Το έναυσμα, η έμπνευση, και η κινητήριος δύναμη πίσω από την επιμονή για τελειότητα που διέπει όλες μας τις διαδικασίες, προέρχεται από την ειλικρινή επιθυμία των πελατών μας να επιτελέσουν μια θεραπευτική πρακτική και να βοηθήσουν τους ασθενείς τους. Με τα εργαλεία που διαθέτουμε, επιτρέπουμε στον κάθε πελάτη μας να εγκαθιδρύσει ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους υπάρχοντες ασθενείς του, να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερους με τον βέλτιστο τρόπο, να είναι συνεχώς ενήμερος για τις ανάγκες τους και να συμβαδίζει με τον ταχύ ρυθμό ανάπτυξης του κλάδου.

Η στρατηγική μας δεν έχει τη λογική της δημιουργίας ζήτησης χωρίς φραγμούς, αλλά της κάλυψης υφιστάμενων αναγκών – έτσι ελέγχουμε και βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία των ασθενών σας, διατηρώντας την ακλόνητη και έγκυρη παρουσία σας στο διαδίκτυο, βαδίζοντας παράλληλα με τις κοινές μας αξίες και στόχους.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

null

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Ο ιατρικός, φαρμακευτικός και παραϊατρικός κλάδος χρήζει της μεγάλης υπευθυνότητας και σοβαρότητας μεταξύ επαγγελματιών και ασθενών, λόγω των συνεπειών που δύναται να αποφέρει το παραμικρό λάθος ή παράλειψη. Η πολυετής μας εμπειρία μας καθιστά ικανούς να αφομοιώνουμε και να εξελίσσουμε συνεχώς τις νέες τεχνολογίες και καινοτόμες μεθόδους που αφορούν στο ιατρικό marketing, να ελέγχουμε εξονυχιστικά το περιεχόμενο που διαθέτουμε και να εμπλουτίζουμε αδιάκοπα τις γνώσεις μας. Με αυτό τον τρόπο, είμαστε στη θέση να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη εμπειρία, ώστε η πρακτική σας να βρίσκεται σε ανταγωνιστική θέση στον χώρο.

null

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Είμαστε σε θέση να μην διαπραγματευόμαστε τις αξίες μας, κι αυτή είναι μια επιλογή που στηρίζουμε σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής μας. Μοιραζόμαστε τις ηθικές αρχές μας με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, κι έτσι κατορθώνουμε να επιτυγχάνουμε άρτια αποτελέσματα χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις σε αυτές. Για τον λόγο αυτό, θεωρούμε σύγκρουση των δικών σας – και κατ’ επέκταση δικών μας – συμφερόντων, να συνεργαστούμε με έναν ιατρό που βρίσκεται στην ίδια ειδικότητα και περιοχή με εσάς, και δεν το πράττουμε, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την συνεργασία μας.

null

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

Απαραίτητα συστατικά μιας υγιούς επαγγελματικής σχέσης είναι η ειλικρινής επικοινωνία και η διαφάνεια. Η δημιουργία μιας κερδοφόρας επένδυσης και κατά συνέπεια επιχείρησης βρίσκεται στο επίκεντρο της συνεργασίας μας, γι’ αυτό σε μόνιμη βάση σας συμβουλευόμαστε για τις διαδικασίες των εργασιών μας και σας γνωστοποιούμε τα αποτελέσματα σε ολότητα.

null

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Γνωρίζουμε ότι η εμπιστοσύνη κερδίζεται, και είναι μείζον κομμάτι κάθε επαγγελματικής σχέσης. Για τον λόγο αυτό, από την έναρξη της συνεργασίας μας, διαθέτουμε σε εσάς έναν προσωπικό, εξειδικευμένο συνεργάτη ο οποίος θα σας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δημιουργώντας μία σχέση αφοσίωσης και υποστήριξης.